Bell Ave
Mt Wellington

Commercial

Completed 2016

JWA collaborated with a fantastic project team to create a strong idea to solve the architectural challenges of the site. We were engaged to design two separate offices and warehouses side by side, both with their own titles.

Like a peacock showing off its feathers to impress beyond it’s actual size, a large plane folds out over the office building and wraps down the front of the building. This provides a recogniseable identity, solar shading to the north, and rain protection to the doors out to theĀ  social areas.

The elevation to the street plays with a layering of glass, hanging structure and louvres, all brought together in the simple gesture.

The building presents as a singular address, not two separate titles, creating a confident street presence.